dilluns, 11 de gener del 2010

Pedró dels Quatre Batlles

Comarca: Solsones.
Alçada: 2.383m.
Desnivell: 443m.

Aquest cap de setmana després de les nevades de dijous i divendres, la cosa prometia, i per iniciar la temporada d'esqui hem anat a Port del Compte per pujar la Tossa Pelada i el Pedró dels Quatre Batlles.
Cal dir que hi havia molta neu (més del que pensava) el que ens ha permès flotar en neu verge durant un bona estona i fer alguna que altre croqueta per posar el punt divertit a la jornada.

L'itinerari l'hem iniciat a l'últim pàrking de l'estació d'esquí. Des d'allà hem anat pujant per sota del telecadira obrir traça, ja que encara no hi havia pujat ningú, fins a trobar la pista d'esqui, que hem seguit fins al final. Un cop al final de la pista hem seguit pujant fins al clot rodó, des d'on hem anar a buscar la carena que condueix a la Tossa Pelada, el nostre primer objectiu. Un cop a la Tossa Pelada només cal baixar pel costat oposat al que hem pujat en direcció al Pedró, i hem remuntar el suau llom que es condueix al seu Cim.

Per baixar (Part divertida!) hem anat a buscar l'entrada del Clot de la Vall, per on baixarem fins a trobar la pista d'esquí que ens condueix al cotxe. La part superior del Clot de la Vall l'hem amb molt poca neu i moltes pedres, però un cop superat aquest primer tram només ha calgut baixar pel bosc fent esses entre els arbres.

Apa com sempre poso el mapa i les fotos:



Obrint traça per les primeres pendents:



El Roger de cap d'expedició!!:



Arbres pel camí:



Últim repetxó per arribar al cim:



Es integrants de l'esquiada: Arti, Roger, Willy i Oriol.



Els Telemarkers per les primeres baixades cap al Prat del Duc (Roger i Arti):



Baixant per el Clot de la Vall (Willy):



Estudiant el camí (Arti Oriol i Willy):



El Roger a la sortida del bosc:



Això es tot.
Fins la propera.

2 comentaris:

  1. Bon repor!!!!

    Però m'agradaria veure totes les fotos!i també els védeos amb les seves revolcades incloses. jajajajaja

    ResponElimina
  2. Ep crack!

    Soc l'Uri, i per sort no has penjat la multitud i multitud de "tomas falsas" en les que es veia l'Arti caient mil i un cops...

    Fins a la pròxima!

    ResponElimina